Hypnose Emotie Eter

 Hypnose Emotie Eter behandeling

De emotie eter met obsessieve compulsieve stoornis symptomen (OCS) heeft steeds terugkerende gedachten die hij of zij eigenlijk niet wil hebben. We noemen dat dwanggedachten of obsessies. Het kan de emotie eter of de emotie drinker zijn. Zichzelf  voortdurend verwonden,kortom de emoties die gepaard met verslavings gerelateerd gedrag. Deze negatieve patronen moeten worden gestopt en worden vervangen door positieve patronen. Iemand met obsessieve compulsieve stoornis symptomen  moet van zichzelf bepaalde handelingen steeds weer doen. Deze dwanghandelingen noemen we compulsies. Mensen met obsessieve compulsieve stoornis symptomen zijn net zo kwetsbaar als ieder ander. Ook al zou je dat niet altijd zeggen wanneer je iemand zo zelfverzekerd bezig ziet alles te doen zoals hij of zij vindt dat het moet gebeuren.

 

 

 

 

 NLP Hypnose emotie eter

Bij de behandeling van hypnose emotie eter maak ik gebruik van de NLP techniek. (Neuro linguïstisch programmeren.)

NLP leren en toepassen, gaat over het ontdekken ‘hoe’ jij de dingen doet die je doet en hoe je (indien gewenst) deze kunt veranderen. Hoe reageer jij via communicatie en gedrag op dat wat je waarneemt en hoe zou je dat effectiever of anders kunnen doen?

Ik werk door herhaling van woorden en vooral belangrijk de verbeelding. Want verbeelding werkt sterker gecombineerd met wilskracht. Samen bespreken we de behandeling vooraf door, en bepalen hierbij de kracht van inslag van gekozen woorden. Mijn motto blijft ” Jij zelf bepaalt en niet de gedachte”
Diep ingebracht in je onderbewustzijn werken deze woorden krachtig en kunnen op deze manier ook de aanwezige tegenwerking verdringen en als het ware herprogrammeren. En dan kunnen wonden gaan helen. De therapeutische suggesties die samen met jou zijn bepaald, nu met elkaar te verweven zal de emotie eter in staat zich open te stellen voor verandering. Met deze bio-dynamische behandeling via hypnose kunnen ziektebeelden herstellen.

Tijdens mijn cranioscrale sessie breng ik je in een diepere laag van bewustzijn via deze NLP techniek samen met mijn onstspanningsoefenningen. Het is belangrijk om te weten dan tijdens de behandeling je volledig  bij volledig bewustzijn blijft. Echter in deze staat van  diepe ontspanning staat je onderbewuste wijd open. Dit is dan meest ontvankelijk voor de suggesties voor jou van toepassing zijn om je te genezen als emotie eter en te helen,terwijl ik je deze aan je onderbewuste wezen aanreik. Aan het de sessie veranker ik de suggesties en de kracht van de woorden. Je onderbewustzijn zal deze suggesties opnemen en vertalen in die emoties die een helende werking zullen uitdragen op je lichaam en geest.

Ik sluit ik de diepe ontspanning en toegang naar je onderbewustzijn aan het einde van de sessie en breng je terug naar het heden.

Hide profiel