Voedingsadvies

Voedingsadvies Diabetes

Afgestemd op de patiënt en een op maat samensgesteld voedingsplan, is bij mijn voedingsadvies diabetes of bijvoorbeeld bij slaapproblemen de meest effectieve werkwijze.  Het is heel belangrijk dat u als  patiënt altijd best eerst bij de huisarts langs gaat om een diagnose te laten vaststellen zodat de totale zorg nog preciezer kan worden afgestemd.

Wat is mijn aanpak?

Laat voeding uw medicijn zijn, en uw medicijn uw voeding. Het tot je nemen van volwaardige voeding is een belangrijk uitgangspunt van mijn behandeling. Het is van essentieel belang dat het lichaam in evenwicht komt door het opnemen van de juiste voedingsmiddelen in de juiste verhouding. Als u voldoende bouwstoffen, vitaminen en mineralen binnen krijgt bevordert dit uw gezondheid en voorkomt u ziekten. Dit werk preventief  en bevorderd op een positieve manier uw eigen gezondheid.

Uw gezondheid in eigen hand nemen werkt in alle opzichten positief en stimulerend:  u krijgt meer energie, slaapt beter, voelt zich beter en is er ruimte voor verdere persoonlijke groei. Het juiste voedingsadvies  is vooral van essentieel belang bij de behandeling van chronische klachten. Ik start steeds met een uitgebreid en diepgaand intakegesprek om te bepalen wat de oorzaak kan zijn en waar het probleem zich voordoet. Bijvoorbeeld wat zijn de leefgewoontes, levensstijl, voedingspatroon  zijn er interne/externe blokkades? Naar aanleiding van mijn bevindingen doe ik een persoonlijk voorstel van de juiste voedselcombinatie.

Mijn voedingsadviezen zijn zinvol en nuttig voor elke leeftijd. Van peuters,kleuters, pubers tot mensen van hogere ouderdom.

Problemen die ik o.a. behandel zijn:

– ontstane ziektes en  symptomen door vervuiling: “Maak je voeding je medicijn”
– vermoeidheid, slaapproblemen
– constipatie, diarree
– huidproblemen (acné, droge huid, rimpels,uitslag)
– over -en ondergewicht
– voedingsadvies diabetes
– voedselverteringsklachten
– jicht, reuma, artrose
– hoge en lage bloeddruk
stress
– schimmelinfecties

Mensen zijn vooral onwetend en verschieten soms wanneer ze uiteindelijk ontdekken hoe fout ze bezig zijn. Door het aannemen van een nieuwe levensstijl zien ze stap voor stap dat ze teruggaan naar een dynamisch en energiek levenspatroon. Via mijn voedingsadvies diabetes en persoonlijke begeleiding verdwijnt vermoeidheid , kan de de darmflora zich herstellen en worden ingewanden gezuiverd. Je krijgt een stralende huid en energieke uitstraling terug doordat je lichaam en bloed nu gezuiverd wordt.

voedingsadvies diabetes slaapproblemen cranio sacrale therapie antwerpen

Geen wet of decreet is sterker dan de macht van het begrijpen en weten.