Klantervaringen

 

Liesbeth V. uit Aarschot:

“Lieve Hilde, op deze manier wil ik je graag bedanken voor alles wat jij tot nu toe gedaan hebt voor mij en mijn gezin!
Iedereen loopt al wel eens vast, letterlijk en figuurlijk maar ik had het gevoel dat de druk te groot was, dat ik niet vooruit kwam en de kracht niet had om los te laten. Mijn lichaam liet me dan ook weten dat het genoeg geweest was! De manier waarop je ‘aanraakt’ met zachtheid geeft voor mij een gevoel van steun, vertrouwen en veiligheid.  Jij hebt een talent, jij beheerst de kunst om te luisteren naar wat mijn lichaam vertelt en het op een respectvolle, zachte en helende manier aandacht te schenken, precies waar nodig. Tijdens een sessie (en ook lang nadien) voel je en weet je gewoon: dit is het! Door de behandelingen voel ik me niet alleen krachtiger en meer ontspannen maar het heeft me ook geholpen om terug te komen bij de persoon die eigenlijk ben. Tijdens mijn zwangerschappen heb je me geholpen met die vervelende kwaaltjes maar ook met terug in mijn kracht te komen en ontspanning te brengen in lichaam en geest.  Je hebt me geholpen voor, tijdens en na de bevalling. Ik kreeg dankzij jou extra energie maar ook totale rust. Mijn heel gezin kan daarvan mee genieten. Wat er tijdens een behandeling gebeurd is onbeschrijflijk. Je kan het enkel voelen, ervaren, beleven…
Ik ben dankbaar dat jij op mijn pad kwam en ik bij jou altijd terecht kan.”
Dankjewel!

 

Christine B. uit Zichem:

“Hallo Hilde, Ik ben Christine en had vroeger ondergewicht. Ik voelde me ook heel onzeker en had lage bloeddruk. Door dit alles voelde ik me een wrak.Ik wil jou bedanken voor alles wat je voor mij hebt gedaan. Mijn ogen zijn open gegaan door uw inzichten, uw zachtheid, uw kennis en volharding. Ik heb ook veel respect voor je kennis en openheid. Het is super alles wat je doet, je werk is zo compleet en heel aangenaam om te ervaren.Na mijn stress heb ik een nieuwe start in mijn leven kunnen nemen. Een aanrader voor iedereen. Duizend maal dank.”

 

Els D. uit Tienen:

“Sinds vele jaren heb ik cvs en fibromyalgie. Ettelijke doktersbezoeken brachten niet de verbetering waar ik op hoopte. Via via ontmoette ik Hilde. Een warme vrouw met een passie voor haar vak en een gouden hart. Haar kennis, gave en toewijding hebben me enorm geholpen. Zij gaf niet op waar ik had opgegeven. Haar therapie is helemaal niet zweverig, maar net heel down to earth. Deze combinatie had ik nodig. Ik ben er niet alleen lichamelijk sprongen op vooruit gegaan, maar ben ook mentaal enorm gegroeid.  Een holistische therapie dus. Haar liefde en respect voor elk levend wezen is hartverwarmend. Hierdoor werkt ze heel persoonlijk en individueel. Een aanrader! Dank je wel lieve Hilde voor al wat je voor mij hebt gedaan.”

 

UG uit Leuven:

“Als cliënt wordt je op een fijne warme manier door Hilde ontvangen.  Je voelt je echt welkom.  Ze is gepassioneerd met haar werk bezig waarin ze mensen ten volle wil ondersteunen. Ze is iemand die blijvend zoekt naar nieuwe mogelijkheden door zich steeds bij te scholen.  Naast haar behandelingen kan je van Hilde ook zinvolle raad ontvangen. Een aangename ervaring.”

Iris I. uit Melsbroek:

“Mijn naam is Iris  en ik ben mama van 3 autistische kinderen met elk nog een bijkomend euveltje. Toen ik Hilde leerde kennen had ik zware professionele problemen en was ik emotioneel een wrak.  Ik was nog minder dan een schaduw van mezelf. Steeds dieper drong zij in de lagen van mijn onderbewustzijn om er de blokkades op te heffen. Na elke behandeling voelde ik mij weer vol energie. Zij leerde mij die energie ook vast te houden en in mijn kracht te staan.Ze luisterde naar me ,behandelde me, gaf me advies en de ondersteuning om uit mijn schijnbaar uitzichtloze situatie te geraken. 
Wat ik bijzonder aan haar aprecieer is haar oprechtheid en haar professionalisme. Zij heeft uit al haar ervaring een eigen stijl ontwikkeld en blijft zich bijscholen om haar behandeling nog te verfijnen.  Er is in de sector van de “alternatieve” behandelingswijzen veel kaf tussen het koren. Hilde is echter een gouden aar. Zelfs mijn huisdokter stuurt haar patiënten door. Ik geef eerlijk toe dat ik niet zou staan waar ik nu sta zonder haar hulp. Langs alle kanten krijg ik complimenten en de opmerking dat ik straal van geluk. Af en toe laat ik me nog eens behandelen. Met weinig woorden uitleg weet zij precies waar het probleem zit dat als sneeuw voor de zon verdwijnt. Hoe zij het doet , weet ik niet. Ik weet alleen dat ,wàt ze doet ,werkt.”

 

Herbert N. uit Amsterdam:

“Na mijn eerste behandeling voelde ik onmiddellijk de druk verdwijnen in mijn lichaam en geest die ik had opgebouwd tijdens de zo slopende scheidingsperiode waarin ik me bevond. Ik had daarbij ook nog continu zeurende rug en nekpijn die verdween als sneeuw voor de zon na de eerste behandeling. Een eyeopener. Daarna had  ik alleen een beetje spierpijn doordat ik zolang gespannen had geleefd. Daar was ik op dat moment blij mee want het voelde nu zo anders. Na de tweede behandeling merkte ik dat, alhoewel er nog steeds problemen zijn die behoren bij het leven,  deze nu als het ware langs mijn rug afglijden wanneer ik ermee ermee in aanraking kom.  Ik schakel veel sneller en zonder mooeite. Ik neem ze niet meer naar binnen, maar ga door met mijn leven.  Heel heel bijzonder en dankbaar voor wat Hilde gedaan heeft voor me. Een aanrader en voor wie ik het maar kan vertellen: GA HAAR ZIEN!”

 

Ingrid F. uit Antwerpen:

“Twee jaar geleden heeft Hilde me door mijn depressie geholpen.  Na elke behandeling die zij deed,  voelde ik me heel ontspannen, was ik positiever en had ik meer energie. Ik kreeg ook meer zelfvertrouwen en besloot om opnieuw naar school te gaan. Dit is niet zo evident op je vijftigste. De steun en de behandelingen van Hilde hebben me hiervoor kracht gegeven. Ik zal haar hier eeuwig dankbaar voor zijn. “

 

Cranio Sacrale therapie Antwerpen Hilde Claes biodynamische therapie

Hilde Claes klik hier voor haar persoonlijke video uitleg